Megalakult a Linda Smart Technologies Zrt.

Minősített befolyású alapítóként új spin-off társaságot alapított társaságunk, így létrejött a Linda Smart Technologies Zrt., mely 2023. áprilistól átveszi az épületautomatizálási termékek fejlesztését és szolgáltatások nyújtását.

Az új társaság létrejöttével apportálásra került a teljes Linda Smart Vision HW/SW rendszer, illetve valamennyi intelligens épülethez kapcsolódó szolgáltatásunk, így a Linda Smart Shop is az új keretek között működik tovább. A különválással biztosítani kívánjuk a további organikus növekedést és erőteljes új EU-s piacok megszerzését, valamint megkezdődtek a tárgyalások a lehetséges tőkebevonási lehetőségekről is.


A Linda Smart Vision az okos épületek sváci bicskájaként tartalmaz mindent, amire egy okos épület kezeléséhez, felügyeletéhez szükség lehet:

  • távoli elérés és natív mobil applikáció;
  • riasztások és beállítható határérték túllépés figyelmeztetések;
  • adatgyűjtő és grafikus adat elemző alrendszer;
  • PLC modelles programozási rendszer

15 év alatt számos ipari és épületautomatizálási projektben tudtunk részt venni, melyek során sikerült bepillantást nyernünk és megismernünk az egyes szakágakat jellemző valós problémákat. A fejlesztés során végig ezeket tartottuk szem előtt melynek köszönhetően olyan kompakt megoldást alkottunk, ami a lehetetlen ígéretek helyett valódi értéket teremt.

A termék különböző verziókban, az otthoni wireless modullal felszerelt Linda Smart Vision Router típustól egészen több épületes Enterprise verziókig vásárolható meg.

Tekintse meg részletesen itt: https://lindasmart.vision