Ultimate solutions in Hardware & software engineering

Intelligens szoftverek, eszközök, komplett megoldások

 

Nagyvállalati profizmus a kisvállalatok rugalmasságával

Közel tíz éves működésünk során fejlesztő vállalatként megtanultuk a nagy projekteket és sikerrel néztünk szembe a leglehetetlenebbnek tűnő kihívásokkal is. Ügyfeleink azért szeretnek velünk dolgozni, mert nem feladatokat oldunk meg, hanem megoldásokat szállítunk.

Úgy gondoljuk, hogy a magas szaktudás nem kell, hogy merev nagyvállalati formával párosuljon, így rugalmasan, a legszélesebb műszaki spektrumon történő kiszolgálást biztosítjuk partnereinknek.

Tudjon meg többet víziónkról »
 

Magas minőségű intelligens rendszerek

Ismerje meg termékeinket
img

UniAlarm Dispatcher

Okos biztonsági rendszer

UniAlarm Dispatcher rendszerünket már több mint 5 éve fejlesztjük és a világ több országában alkalmazzák mind a polgári biztonsági szolgálatok, mind pedig hivatásos tűzoltóságok.

Tovább »
img

UniAlarm Fire IP

A világ első LoraWAN átjelzője

UniAlarm Fire IP termékünk a világon egyedülállónak számító adatgyűjtő és továbbító eszköz, melyet a szakmai igények alapján, elsősorban vészhelyzeti adattovábbításra, tűzátjelzéshez fejlesztettünk ki.

Tovább »
img

Universal Device Management System

SCADA előnyök régi eszközökkel

A technológia folyamatos változása ellenére, még nagyon sok helyen találhatóak régi típusú HMI és PLC modellek, melyekkel napjainkban a kommunikáció szinte lehetetlen. Megoldásunkkal ez modern felületen válik lehetségessé.

Tovább »
img

AMiT programozható vezérlők

Ipari minőségű vezérlés

Az AMiT irányítástechnikai és vezérlő eszközök már bizonyítottak a Cseh tömegközlekedésben és most az intelligens épületek vezérlése is ipari minőségben áll rendelkezésre.

Tovább »
img

UniTrack intelligens nyomonkövetés

A gyártás folyamatáról mindent

Egyedileg fejlesztett ipari megoldásunk mindenben felveszi a versenyt a legnagyobb gyártók megoldásával: állomásonkénti vonalkódos azonosítást kínál wireless leolvasó egységekkel.

Tovább »
img

ENIKA wireless szenzorok és kapcsolók

Vezeték nélküli előnyök

Az ABB Electro Praga szerelvény családjába illeszkedő vezeték nélküli kapcsolók és érzékelők szépek, nincsenek hagyományos villanyszerelési kötöttségek és ráadásul programozhatóak is.

Tovább »
Ismerje meg szolgáltatásainkat is »

Smart home lakásvezérlés

Az intelligens otthon mára már nem luxustermék, hanem a modern kor emberének egyik legfontosabb eszköze: az intelligens otthon segít az energia megtakarításban, napi rutinjaink végrehajtásában, otthonunk védelmében és kellemesebbé vagy éppen kényelmesebbé teszi az otthon töltött időt.

Tovább » Ismerje meg további szolgáltatásainkat is »

Aktualitások

2017-03-08 11:22:00

Szeretettel várjuk Önöket április 5-9. között a Construmán!

Az idei évben is megrendezésre kerül a 36. Nemzetközi építőipari szakkiállítás, a Construma! Az április 5-9. között tartandó rendezvényen társaságunk a United Technology Alliance is részt vesz, melyen bemutatásra kerülnek intelligens épületautomatizálási termékeink és megoldásaink. A kiállított eszközöket nem csak megnézni, de akár kipróbálni is lehet, így az interaktív bemutató segíti a szakma és az érdeklődő építkezőket is a választásban.

Az esemény szakma napjain körünkben köszönhetjük a cseh AMiT és ENIKA gyártók képviselőit is, így még teljesebb tájékoztatást tudunk adni az energiamegtakarítás, valamint az épületautomatizálás felmerülő kérdéseiben.

Amennyiben az építőipari szakmában dolgozik vagy építkezést tervez, akkor kérjük, hogy látogasson meg minket az A pavilon 105G standján - ahol biztosan meglepjük valamivel...

2017-03-02 09:52:00

Elkészült megújult honlapunk

Több hónap fejlesztést követően elkészült megújult honlapunk, mely immár mobil eszközökön is megfelelően működik.

Kérdése van?

Küldjön üzenetet

A következő űrlap kitöltésével és elküldésével felteheti kérdéseit vagy elmondhatja megoldásra váró műszaki problémáját, mi pedig legkésőbb 48 órán belül válaszolunk megkeresésére!