Nem feladatokat oldunk meg, megoldásokat szállítunk

Ismerje meg szolgáltatásainkat
img

Web alapú nagyhálózati fejlesztések

Bármit, bármikor, bárhonnan

Több, mint 10 éve végzünk software fejlesztést web alapú és nagyhálózati rendszerek körében. Műszaki csapatunkban a legkiválóbb backend és frontend kódoló munkatársakon kívül található grafikus és tesztelő is.

Tovább »
img

Ipari automatizálás, robotizálás

A tervezéstől a beüzemelésig

Megoldásainkat elsősorban gyártó vállalatok számára kínáljuk. Az irányítástechnikai feladatok mellett partnereink segítségével akár komplett gépek tervezését és gyártását is el tudjuk végezni.

Tovább »
img

Biztonságtechnikai adattovábbítás

A legszigorúbb szabványok szerint

Nagy tapasztalattal rendelkezünk riasztó- és tűzjelző rendszerek, ipari és biztonsági kamerák, valamint beléptető rendszerek területén is, több külföldi gyártó részére készítettünk komplex megoldásokat.

Tovább »
img

Intelligens épületvezérlés és felügyelet

Megtakarítás és környezettudatosság

A cseh AMiT és ENIKA vállalatok kizárólagos magyarországi képviseleteként kínálunk intelligens épületek kialakításához szükséges eszközöket és megoldásokat.

Tovább »
img

Smart home lakásvezérlés

Kényelem és biztonság

Az intelligens otthonok mára már nem luxustermékek, hanem segítenek az energia megtakarításban, napi rutinjaink végrehajtásában, otthonunk védelmében és kellemesebbé teszik az otthon töltött időt.

Tovább »
img

Smart city adatgyűjtés és vezérlés

Megoldások a jövő városaihoz

A jövő az intelligens városok kialakítása, adatgyűjtés- és elemzés az emberek kényelméért. Ebben a vízióban hiszünk mi is, ezért foglalkozunk IoT (Internet of Things) megoldások kifejlesztésével és implementálásával.

Tovább »
img

Egyedi fejlesztések, testreszabás

A végső megoldás

A legtöbb feladat már meglévő termékekkel megoldható, azonban ez néha mégsem lehetséges. Ezért kínáljuk egyedi hardware és software fejlesztési szolgáltatásunkat.

Tovább »
 
Ismerje meg termékeinket is »